Prijzen en behandelingen

Wimperextensions
Iedereen wil volle en lange wimpers hebben maar niet iedereen heeft dit van nature. Maar hier is wel een oplossing voor! Door het gebruik van wimperextensions kan je een natuurlijke look creëren maar ook een glamorous look. Bij de One By One behandeling wordt er op elke natuurlijke wimper één wimperextensions geplakt. Wil je meer volume dan wat je zelf hebt, kan je kiezen voor de Russian Volume behandeling. Hierbij worden er twee tot zes wimpers op één natuurlijke wimper geplakt. Hoeveel volume je wilt kan je natuurlijk zelf aangeven.

Wimperlifting
Heb je van jezelf lange/korte wimpers maar zijn ze niet mooi gekruld? Dan is de Wimperlifting behandeling wat voor jou! Wimperlifting is namelijk een behandeling voor je eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Een wimperkrultang is hierdoor dus overbodig! Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is voor alle wimpers beschikbaar, of je nu korte wimpers hebt of lange. Met deze techniek lijkt het alsof je wimpers langer zijn en krijg je een wijder ogende en sprekendere blik.

Browstyling
Je ogen en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je uitdrukking. Hoe je wenkbrauwen gestyled zijn kan iemands uitdrukking enorm veranderen. Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen mooi in model gebracht. Je hoeft je wenkbrauwen dan eigenlijk niet meer bij te tekenen!

Henna
De Perfect Brow Henna is een van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd, in model gebracht en eventueel afgewerkt met make-up. Het voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden. Hierdoor kan je vollere wenkbrauwen creëren.

Hallo! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Afspraak maken