Beautiful Woman with long lashes in a beauty salon. Eyelash extension procedure.

Behandeling
Hennabrows                                                   €29,95

De Perfect Brow Henna is een van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd, in model gebracht en eventueel afgewerkt met make-up. Het voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden. Hierdoor kan je vollere wenkbrauwen creëren.

De Henna die wij gebruiken is van de meest puurste vorm. Dat houdt in: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. Ook is de Perfect Brow Henna Cruelty Free en vrij van parabenen.

De Henna is 6 tot 8 weken zichtbaar op de haren en gemiddeld 5 tot 10 dagen zichtbaar op de huid. Dit is afhankelijk van het huidtype.

Werkwijze
Om te beginnen worden jouw wensen besproken en leg ik uit welke mogelijkheden er zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Daarna ga ik de wenkbrauwen voortekenen. Pas wanneer jij tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal ik beginnen met het aanbrengen van de Henna. Daarna worden je wenkbrauwen in model gebracht door middel van harsen en epileren en daarna eventueel afgewerkt met wat make-up. 

Een Henna behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Voordelen van Henna

  • Mooie, volle en gevormde wenkbrauwen
  • Ideaal bij dunnere wenkbrauwen aangezien de donshaartjes en huid mee geverfd worden
  • In verschillende kleuren beschikbaar
 

 

Verzorging
De juiste nazorg is heel erg belangrijk om optimaal te genieten van het resultaat. Ik vertel je na de behandeling wat de nazorg is en wat je wel en niet kan doen.

Na de behandeling moet je de eerste 12 uur oliehoudende producten vermijden. Daarna kan je alles doen zoals je gewend bent. Hou er ook rekening mee dat als je veel gebruik maakt van oliehoudende producten, het invloed kan hebben op de houdbaarheid van de kleur.

Hallo! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Afspraak maken